Laminacija obrvi

Laminacija je postopek trajnega oblikovanja naravnih obrvi. Z posebnimi serumi dlačice omehčamo ter z krtačenjem postavimo v željeno smer in obliko.

Namenjena je vsem, ki si želijo bolj goste in košate obrvi, in tistim, ki si želijo ukrotiti štrleče obrvi in jim dati lepšo obliko in polnejši videz ali pa le zakriti nepravilnosti (luknjice kjer dlačice ne rastejo). Po postopku so dlačice bolj ubogljive in enostavne za česanje.

Je povsem neboleča metoda z razliko od trajnega ličenja ali tetoviranja.

Učinek je sicer krajši kot pri trajnih ličilih. Obrvi so po postopku videti naravne in negovane. Po 4 ali 5 tednih se dlačice vrnejo v prvotno stanje.

Laminacija obrvi ne bo poškodovala vašega trenutnega stanja obrvi.
Uporabljeni serumi za laminacijo so nežni, lahko pa še vseeno dražijo vaše območje oči, ko je koža izpostavljena produktom. Najbolj občutljiv del obraza, je ravno veka, ta pa je še posebej lahko nagnjena k draženju.

Laminiranje obrvi je na splošno namenjeno vsem, vendar obstaja nekaj izjem. Tega tretmaja se ne priporoča ljudem, ki imajo kakršnekoli praske na obrazu, opekline, brazgotine v bližini oči, imajo okužbo oči, stanje vnete kože ali vnetje v predelu obrvi. Prav tako odsvetujem laminacijo strankam, katere imajo zelo redke, tanke in kratke obrvi, alergije in so imele reakcije na kozmetiko.

Nasveti po laminaciji za nadaljnjo nego obrvi doma, in sicer 24h po tretmaju:
• je pomembno obrvi NE močiti in se jih dotikati
• izogibanje savni, plavanju ter izpostavljanju soncu
• odsvetujemo nanašanje ličil (senčk za veke)
• izogibajte se krem z Retinolom, AHA in BHA kislin, pilingov
• odsvetujemo uporabo samoporjavitvenih krem

Po 24ih urah je priporočljivo, da se obrvi namaže s serumom za obrvi ali bolj mastno/hranljivo kremo. To naj bo vsakodnevna rutina za nego vaših obrvi. Lahko zjutraj in zvečer.