ViktorijaSPA

FRIZERSKE STORITVE

Svojim lasem privoščite le najboljše in obiščite naš Salon za nego las. Dovolite nam, da oblikujemo in negujemo vaše lase: moderno, strogo, poslovno, mladostniško, za najmlajše ali pa samo malo drugače.

Beseda frizerstvo ima širok pojem in zajema veliko, pri vsakem ima svoj pomen kot tudi pri nas. Frizerstvo je unikatno oblikovanje las kot je unikatna vsaka frizura, potrebno je znanje, strokovnost, natančnost, kreativnost, individualnost  ter povsem drznost.

Je zelo malo možnosti biti dober frizer,vsak si ga zamišlja kot nekaj najbolj preprostega a upoštevati je treba veliko nenapisanih pravil kot so, ure dela, energije,domišljije kot tudi različni frizerskih firm ki nudijo kvalitetno lasno kozmetiko ampak brez ene stvari pa še vedno nebo šlo,ljubezni do dela,biti predan z dušo in telesom in z strastjo vstopiti dan za dnem v salon in v njem preživeti minute,ure,dneve,tedne mesece,leta.

Ne smemo pozabiti na raznovrstne seminarje tako pri nas doma kot tudi v tujini,ki nam burijo domišljijo do novih kreacij ,tako da ne smemo nikoli pozabiti, da glavno vlogo imamo mi sami,saj si s svojimi kreacijami in strankami odpiramo vrata v širni svet mode.

Vprašanje pa ostaja še samo eno in edino….ste pripravljeni vstopiti v naš frizerski salon in preizkusiti znanje in strokovnost…

SKUPAJ DO LEPOTE IN SPROSTITVE

Naša glavna skrb so zdravi lasje in zadovoljstvo stranke.

Uporabljamo profesionalno lasno kozmetiko TIGI in REVLON  damo zelo veliko poudarka na celovito nego las. Naše glavno vodilo je ohraniti ali izboljšati kvaliteto las, kajti le tako lahko tudi mi pri svojem delu dosegamo res dobre rezultate. Naše vodilo je , da vsakdo uporablja produkte tudi doma, zato lahko ob nasvetu frizerja z minimalnim trudom,  naredimo vsaj tisto najbolj nujno nego in zagotovimo, da je las sproti negovan. Tako ohranimo postopke, ki smo jih naredili v salonu in ne nazadnje pripravimo las na naslednje postopke.

Vaši lasje si zaslužijo najboljše.

Za vrhunsko nego vaših las in vašega lasišča skrbimo s stalnim izobraževanjem naših frizerjev doma in v tujini. Različni tečaji in spremljanje modnih trendov nas postavlja med najboljše in nam omogoča, da vam lahko prisluhnemo, se pogovorimo o vaših željah, vam ponudimo vrhunsko kakovost storitev in svetovanje o novem videzu, negi vaših las ter kako si doma sami uredite pričesko.

Samo zdravi, negovani in lepo oblikovani lasje so lahko naše zrcalo in vaš ponos.

MODNO STRIŽENJE

Modni trendi se tudi v frizerstvu nenehno spreminjajo in strokovnjaki v  lepotnem  studiu VIKTORIJA SPA  sledimo le temu. Velikokrat ni mogoče novosti uporabiti v vsakdanu. Vsekakor pa je za nas izziv izluščiti delček modnega trenda in prenesti le tega na vašo pričesko upoštevajoč vaš stil, potrebe in želje.

V naših salonih strižemo frizure po zadnjih modnih trendih, ki jih sooblikujemo s kolekcijo frizur vsako leto, in klasične frizure za starejše gospe. Prav tako smo strokovnjaki za moško in otroško striženje las. Striženja so oblikovana glede na obliko obraza, image stranke, želje stranke in modne zapovedi.

SVEČANE PRIČESKE

Svečani dogodek (poroka, valeta, maturantski ples, javni nastop,. …) je idealna priložnost, da preizkusite drugačno podobo. Prav gotovo si želite, da se svečana pričeska sklada z vašo obleko, make upom in celotno podobo. V lepotnem  studiu VIKTORIJA SPA  brezplačno svetujemo pri izbiri slavnostne pričeske za tovrstne priložnosti, jo prilagodimo vašim potrebam, izbrani obleki in nakitu.

Svečane frizure oblikujemo po dogovoru s stranko, glede na njene želje, stanje las, modne trende, priložnost za katero je frizura namenjena …

Kot zaključek svečane pričeske vam nudimo tudi kozmetične storitve.

BARVANJE LAS

V salonu Viktorija SPA uporabljamo vrhunske, profesionalne barve Revlon. Naš cilj je skupaj s stranko izbrati nianso barve za katero se je stranka sama odločila oz. zaupa našem nasvetu. Revlon profesinalne barve odlično prekrivajo sive lase, so obstojne, hkrati pa so vaši lasje voljni in svetleči. Z različnimi tehnikami dosegamo maksimalne kakovostne rezultate, kakršnih z barvanjem doma sami ne morete doseči.

TRAJNO KODRANJE LAS

Pri trajnem kodranju las izberemo tehniko navijanja glede na želene kodre in dolžino las stranke, hkrati pa upoštevamo strukturo in kakovost las. S posebnimi tehnikami navijanja lahko naredimo pričesko bolj polno in bujnejšo. Uporabljamo izključno preparate za trajno kodranje preverjene kakovosti, svetujemo vam pri izbiri negovalnih izdelkov in stylinga.

KONTAKTIRAJTE NAS