Darilni boni

Razvajate svoje najdražje in jim podarite nepozabno darilo. Darilni boni so primerni tudi kot poslovno darilo. Darilne bone in darilne pakete lahko po svojih željah izberete sami.

V tem primeru boste svojim dragim podarili izbrano storitev. Lahko pa preprosto podarite vrednostni darilni bon, s katerim bo obdarjena oseba izbrala svoje najljubše tretmaje po lastnih željah.

Darilni bon bomo pripravili glede na Vaše želje in potrebe.

OPCIJE DARILNIH BONOV

VREDNOSTNI DARILNI BON

Darilni bon za sprostitveni program v vrednosti, je namenjen vsem, ki si želite podariti darilni bon s katerim ima vaš obdarjenec možnost, da si sam izbere storitev iz naše ponudbe v vrednosti bona.
Izbere si lahko katerokoli storitev, kombinacijo storitev ali paket po svojih željah.
Storitve v okviru vrednosti bona je možno koristiti v enem ali več zaporednih obiskih, za katere obdarjenec predhodno uredi rezervacijo. V primeru, da je vrednost izbranih storitev višja kot je vrednost bona bo obdarjenec razliko lahko doplačal. Vrednost storitev se obračunava skladno z veljavnim cenikom objavljenim na recepciji na dan koriščenja storitev.

STORITVENI DARILNI BON

Da bi Vam lahko kar najbolj ustregli smo pripravili darilne bone tako, da nanje lahko vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe, ki jo boste izbrali.

Poleg tega lahko v  lepotnem Wellness studiu VIKTORIJA SPA ,kupite tudi visoko kakovostne kozmetične izdelke SOTHYS,TIGI,GEHWOLL.

NAROČILO DARILNEGA BONA

* Darilni bon Vam bo poslan na vaš naslov z odkupnino v vrednosti storitev.

Prijavite se na naše NOVICE

odjavite se lahko kadarkoli želite